SL Color Food

Blog

Ebi škampi

10 Jun 2021

Ebi su škampi već obrađeni za pripremu sushi rolnica.Obrađeni ebi škampi su roze boje i blago slatkastog ukusa. Predstavljaju ekskluzivu u japanskoj kuhinji.

Saznajte više

Surimi Crab legs

10 Jun 2021

Surimi Crab legs je miks 60% mesa krabe i 40% mesa bele ribe, u obliku krabine noge. Ima intenzivan ukus krabe i vrhunskog je kvaliteta.Poreklom je sa Tajlanda, a koristi se u azijskoj kuhinji za pripremu sušija ili kao glavno jelo. Seckani komadići mogu se koristiti za ukrašavanje rižota ili salate.

Saznajte više

Surimi

10 Jun 2021

Surimi je tradicionalni specijalitet poreklom iz Japana.Surimi štapići su crveno-bele boje. Surimi štapići su miks mlevenog mesa krabe i bele ribe. Veoma su mekani i imaju blago slatkasti ukus krabe.Mogu se koristiti za pripremu sušija, dodavati u salate ili umakati u sos i konzumirati kao predjelo, bez termičke obrade.

Saznajte više

Zeleni tobiko

23 April 2021

Zeleni tobiko svoju boju dobija mešanjem sa japanskim renom.Hrskave je teksture i oštrog ukusa.Dobija se od ikre leteće ribe i koristi u istočnjačkoj kuhinji za pripremanje šušija ili sašimija.

Saznajte više